Ο Γρηγόρης Κουτσούκος, από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού στην Πρώτη γραμμή του The Voice

571

Ο Γρηγόρης Κουτσούκος κατάγεται από το νησί της Σαλαμίνας γεννημένος στις 28 Αυγουατου του 1984 στην Αθηνα. Την αγάπη του για τη μουσική την εκδήλωσε από πολύ μικρή ηλικία έχοντας ως ερέθισμα τον πατέρα του ο οποίος έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε..

Παίζει κιθάρα από 7 χρονών και η πρώτη του επαφή με το τραγούδι έγινε σε ηλικία μόλις 12 ετών όπου παράλληλα ξεκίνησε να ασχολείται και με το μπουζούκι κάνοντας μαθήματα κιθάρας και μπουζουκιού. Ξεκίνησε να τραγούδα σε μικρά μαγαζιά της Σαλαμίνας σε ηλικία 16 ετών δειλά δειλά σαν κιθαρίστας και μπουζουξής ενώ αργότερα στην ηλικία των 18 ετών συνέχισε σαν τραγουδιστής.

Τον Σεπτέμβριο του 2002 ξεκινά να φοιτά στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Υδρας όπου αποφοιτει το 2006 συνεχίζοντας παράλληλα την ενασχόληση του με τη μουσική. Σε ηλικία 22 ετών ξεκινάει μαθήματα φωνητικής και πλέον η ενασχόληση του με τη μουσική και το τραγούδι γίνεται πιο επαγγελματική.
Ξεκινά εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας (club, νυχτερινά μαγαζιά,μουσικά μεζεδοπωλεία κ.α) ενώ παράλληλα συμμετέχει και σε πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες. Με την ισχυρή,χαρισματική σκηνική παρουσία του και με την αφοσίωση του σ’αυτό που κάνει, συνεχίζει μέχρι τώρα να ξεσηκώνει το κοινό όπου και αν βρίσκεται.
Πέρασε μια περίοδος ,τελευταία, που ακολούθησε το αντικείμενο που σπούδασε και έκανε κάποια ταξίδια με την ιδιότητα του αξιωματικού αλλά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook συνέχισε να μας “ψυχαγωγεί” μετατρέποντας τον προσωπικό του χώρο στο καράβι σε μια “τεχνητή” σκηνή και τραγουδούσε στην κάμερα του κινητού του πολλές, παλιές και νέες, αγαπημένες επιτυχίες.

Με τον Γιώργο Αλμύρα σε μία από τις συνεργασίες που έκανε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας

Πρόσφατα επέστρεψε και έχει ξεκινήσει και πάλι τις εμφανίσεις του σε ένα γνωστό μουσικό μεζεδοπωλείο στην Αθήνα και ταυτόχρονα δοκίμασε τις δυνατότητες του στο The Voice και άφησε την “Φαντασία” μας να περπατήσει στο μελωδικό του μονοπάτι. Ταυτόχρονα “κέρδισε” σαν συνοδοιπόρους τους Σάκη Ρουβά και Κωστή Μαραβέγια. Σε ποια ομάδα μπήκε τελικά; Δείτε το παρακάτω video με την εμφάνισή του στο Voice.

Εμείς του ευχόμαστε τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες

Για την συντακτική ομάδα
Βαγγέλης Καφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ